XIII Culinaire Toppers Antwerpen

Een boek over Antwerpen als culinaire topstad. Dat bestaat al, zeg je? Dat kan, maar niet zoals XIII Culinaire toppers Antwerpen van uitgeverij Lannoo. In 13 hoofdstukken wordt het verhaal van evenveel Antwerpse topchefs verteld. We gaven elke chef 16 bladzijden voor hun biografie, hun eigen verhaal, waarom ze voor Antwerpen kozen, hun antwoord op 13 korte vragen en 3 speciaal voor het boek ontwikkelde recepten, waarvan minstens één met Elixir d’Anvers. Tussen de hoofdstukken van de chefs krijg je een overzicht van 13 hotspots in Antwerpen binnen een bepaald thema. Elk onderdeel van het boek kreeg zijn eigen specifieke vormgeving. Door bepaalde elementen en de accentkleur geel doorheen het hele boek te laten terugkomen creëerden we een mooi en modern geheel en maakten van het boek een echt hebbeding.

Honger gekregen?
Contacteer ons via info@ehbontwerp.be en we geven je alvast enkele lekkere tips.