Over ons

- Creativiteit en kwaliteit, met liefde geserveerd -

Esthetische ontwerpen met een verhaal, dat is onze sterkte. Verfrissend en uitgepuurd. Ook op zoek naar de wow-factor? Dan helpen we je graag verder. Bij ons krijg je originele waar voor je geld en dat op korte termijn.

We kunnen heel veel, maar niet alles. Gelukkig ontmoetten we onderweg fijne mensen die het professionele hart ook op de juiste plek hebben. Onder andere een gedreven senior web developer, een fotograaf met een haarscherpe blik en een copywriter die nooit om gevleugelde woorden verlegen zit. Ook totaalprojecten kan je dus zonder gedoe aan ons toevertrouwen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek: info@ehbontwerp.be.

“De jarenlange ervaring die ik opdeed in reclameagentschappen en grafische bureaus zet ik graag in voor jou. In mijn ontwerpen streef ik altijd naar de perfectie. Ik heb een zwak voor verrassende collages en illustraties.”

Dominiquegrafisch ontwerp | collage & illustratie

“Gedurende verschillende jaren ontwikkelde ik mijn skills in ontwerp- en grafische bureaus. Als vormgever sta ik tot jouw dienst met unieke ontwerpen en tot in de puntjes uitgewerkte en mooi vormgegeven websites.”

Svengrafisch ontwerp | webdesign